Ne demek?

Wiki Article

Her dilde sırasıyla adidaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile oldukça uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Gri tonları, aile dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler beyninde arz alıyor. Sizin midein evinizin habitat odası, mecra odası, ayrıca banyo kadar farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye münasip renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Sarih gri duvar boyalı ocak dekorasyonu açmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın detaylarında hardal sarısını yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz adamakıllı renklerden birisi. Fakat kasvetli bir dünya yaratmamak için çok nazarıitibar etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Kullanıcıları doğrulamak, Web şehir mizin aktif bir şekilde yararlanmaını kurmak, kucakerik ve reklamları kişiselleştirmek ve trafiğimizi çözümleme eylemek sinein çerezleri kullanıyoruz. Web Kent mizi kullanımınızla alakadar bilgileri, reklamcılık ve çözümleme ortaklarımızla paylaşıyoruz.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does hamiş include all offers available in the marketplace.

Derin antrasit küşade antrasite bakarak henüz esnek mimaridadır hem başat renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu antrasit renk tonları renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Habbe iç duvarları dışında, ofis ve çhileışma ortamlarının duvarlarında pıtrak tercih antrasit gri dekorasyon edilen bir renktir. Duru ve hafif bir âlem hissini en hayırlı şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken hissî etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, yapmacık ve çağcıl bir opsiyon sunar ve yakın kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık şimendifer.

Antrasit renk konut dekorasyonunda çağcıl ve kostak bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yapmacık renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

Antrasit koyu ve yoğun gri tonlarına iye olup ekseriya mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın dâhilindeki antrasit minerallerinden antrasit gri boya ilham düzenınarak vüruttirilen bu renk tonu modern düşüncemlarda çoğunlukla tercih edilir.

Mekanda daha refahlı, samimi ve enerjik bir platform mı arıyorsunuz. O hengâm grinin har tonlarına güzel davranış kılmak muhik bir tercih olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında gözgü çok zait koca boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazında dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına nazaran bakılmalıdır.

Report this wiki page